Harley verwacht haar eerste nestje!

Rond 5 februari hopen we het eerste nestje van Harley te mogen verwelkomen.

De echo heeft uitgewezen dat ze drachtig is van Zonneglans van de Hoefstal. Inmiddels eet ze voor 10 en verder is ze haar vrolijke, aanhankelijke zelf.

Harley (Original Hounds Vestri) is bij ons geboren, evenals aanstaande oma Nina. Aanstaande overgrootmoeder Lizzy is door ons destijds uit Duitsland geimporteerd uit super jachtlijnen. We zijn er trots op hiermee al een 3e generatie op de wereld te brengen. Onze teckeltjes blinken uit in hun vriendelijke karakter en wij streven er naar zo gezond mogelijke combinaties te maken. De pups worden geboren en groeien op in de woonkamer met alle liefde en zorg die ze nodig hebben. We proberen ze na 8-9 weken als stabiele, sociale hondjes bij hun nieuwe gezinnen te plaatsen.

Bij interesse, leest u dan eerst onze website even goed door. We ontvangen daarna graag een uitgebreide mail waarin we graag al iets meer te weten komen over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, werksituatie, eventueel andere huisdieren en uw ervaring met honden. info@original-hounds.com

Original Hounds Vestri ‘Harley’

 

Geef een reactie