Nieuwe plannen

De puppy planning is helaas niet door gegaan. Onze PBGV Fien heeft ons lang laten wachten op haar loopsheid. En toen het zo ver was, zou het betekenen dat als we haar lieten dekken, de pups exact met Kerst zouden komen. Dit voelde niet goed. Onze jongens van 5 en 8 hebben dan gezellig Kerstvakantie maar zullen rustig moeten doen voor Fien en haar pups. Precies die weken aan huis gebonden zitten en het belangrijkste van allemaal is dat ik rond de Feestdagen niet terug kan vallen op de ons vertrouwde dierenklinieken mocht er zorg nodig zijn. Ik moest er niet aan denken en voelt het niet goed, dan halen we ons niet de verantwoordelijkheid van een nestje op de hals. Helaas, volgende loopsheid een nieuwe kans!

Waar we wel op zitten te wachten is de loopsheid van onze ruwharige dwergteckel Harley. We hopen in februari/maart haar pups te verwelkomen. Het zal haar eerste nestje gaan worden, en onze 3e generatie teckeltjes. Een leuk vooruitzicht!

Geef een reactie