Puppy’s op komst!

Eind september hopen wij de pups te mogen verwelkomen van onze Fien (Original Hounds Cendrillon)! Het zal haar eerste nestje worden. Ze is bij ons geboren en dochter van Saar. De vader van het nestje is Black Majesty Game 2 Play (Ted). Eerder heeft de halfzus van Fien, Keet, een nestje gehad van Ted. Een super mooi nestje met tot op de dag van vandaag gezonde, vriendelijke honden met makkelijke vachten. Dat vinden wij dan een goede kandidaat voor een teefje wat een eerste nestje gaat krijgen, en waarvan we altijd af moeten wachten wat zij aan haar pups mee gaat geven. Uiteraard zijn Fien en Ted getest op POAG (DNA) en kan dit nestje deze oogaandoening dan ook niet krijgen. Ook hebben ze beiden een goede uitslag van het ECVO oogonderzoek. Uiteraard krijgen deze pups een stamboom van de Raad van Beheer (welke de pups ook zal chippen), Europees paspoort etc.

Heeft u interesse in een Petit pupje? Neemt u dan telefonisch contact op met 06-22818226 of stuur een uitgebreide e-mail naar info@original-hounds.com.

De bovenste foto’s zijn van een (jonge) Fien, de onderste foto is Ted.

Geef een reactie