We hebben een 8-ling!

Iets vroeger dan verwacht zette maandagmiddag de bevalling in bij Keetje. Erg veel onrust, rillerig, dicht tegen haar moeder Saar aankruipen… Dat was wel vroeg! Nu kan dit ‘voorwerk’ wel een paar dagen aanhouden maar Keet is een snelle bevaller, dat wisten we. Ondanks dat het mij erg vroeg leek probeerden we maar zo ontspannen mogelijk te blijven: tegenhouden lukt toch niet… ’s Avonds rond 22.30 uur zag Arjan de eerste persweeen, het ging toch echt gebeuren. Heel snel was nummer 1 daar en in een razend record tempo waren ze rond 1 uur ’s nachts allemaal geboren. Maar liefst 5 reuen en 3 teefjes. Iets kleiner dan normaal en zonder baby vetjes maar wel krachtig en vol leven! We zijn nu een paar dagen verder en het zijn de pups zoals we gewend waren, ze groeien goed, hebben hun baby vetjes gekregen en zijn heel tevreden. Keet is gewoon een super moeder! Zo zorgzaam, zo trots. Het is weer een wonder! Nog enkele pupjes zijn beschikbaar, neemt u gerust, liefst telefonisch, contact op (06-22818226).

Geef een reactie