Gouden mandje gezocht

Voor een PBGV teefje van 7 jaar zijn we op zoek naar een Gouden mandje. Het betreft een teefje zonder ‘rugzakje’. Ze is namelijk kerngezond, heel makkelijk, intens lief, gewend aan kinderen van alle leeftijden, ze kan prima een aantal uren thuis blijven. Zoals het hoort bij ons ras is ze een fantastische jager, hetgeen wel betekend dat loslopen niet handig is. Er zijn wel wat eisen voor de plaatsing. Zo wordt ze alleen geplaatst in een gezin waar al een sociale hond aanwezig is van hetzelfde of gelijksoortig ras/mix. Bij voorkeur bij een gecastreerde reu. En u moet beschikken over veel sportiviteit en absoluut een lekkere tuin. Definitieve plaatsing zal vooraf gegaan worden door een proefperiode. Voldoet u niet aan de hier geschreven eisen dan heeft reageren echt geen zin. Voldoet u hier wel aan, dan ontvangen we graag een uitgebreide e-mail, bij voorkeur voorzien van foto’s. U kunt deze sturen naar info@original-hounds.com .

Geef een reactie