Nakomelingen dag 2018

Afgelopen zondag 16 september was de jaarlijkse Nakomelingen dag van de Griffon Vendeen Rasvereniging Nederland. Ons nestje van 2017 was ook aan de beurt om beoordeeld te worden en het hele nest was compleet! Zo enorm leuk om alle 6 de hondjes terug te zien, en hun trotse eigenaren natuurlijk. De keurmeester was Nicole Horsten-Ceustermans. Heel vriendelijk benaderde zij alle honden en geduldig legde ze de eigenaren uit wat hen te doen stond om hun hondje zo goed mogelijk aan haar te laten zien. De hondjes kregen ieder een keurrapport en daarna werd het nest als geheel besproken. Voor mij als fokker heel leerzaam! Het was een nest met een goede bouw, uitstekende vachten en allen vriendelijke, open karakters (geen hondjes die wat angstig waren bijvoorbeeld). Ook konden de eigenaren mij stuk voor stuk verzekeren dat hun hondjes kerngezond waren tot op heden. Wat wil je nog meer? Het was een top dag! (foto’s: Rosalien van der Valk)

Keet haar zestal!

De keurmeester voelt of alles correct is

De bespreking. Tevreden keurmeester en trotse fokker!

Tijd voor ontspanning, de BGV race!

Geef een reactie