We stellen de reuen graag voor!

Saartje is gedekt door X Quisite Guy v. Murphy’s Pride. Wizzard is zijn roepnaam en een bewezen dekreu van 8 jaar jong. Hij heeft dezelfde vader als onze oude reu Bas en we vinden het enorm leuk om deze prachtige Engelse lijn nog eens te gebruiken nu het nog kan. Ik verwacht hieruit een nestje gezonde pups met veel bone, niet te klein en een stabiel karakter te fokken. Wizzard is driekleur, Saartje haaskleur.

Wizzard

Saartje

 

 

 

x

 

 

 

Keetje is gedekt door Debucher Pommes Frites. Chips is zijn roepnaam en hij komt bij de beroemde Engelse kennel Debucher vandaan. Chips is een intens lieve reu, vrolijk als een Petit moet zijn maar zeker voor een dekreu heel zacht in de omgang. Iets dat onze spring in het veld Keetje wel kan gebruiken. Ik verwacht met dit nestje gezonde, prachtige type pups te fokken, deze twee lijken wel voor elkaar gemaakt! Chips is wat lichter van vacht, Keet extreem donker, dat zullen dus toverballen gaan worden!

Keetje

Chips

Geef een reactie