De eerste week van de Petits

De pups zijn bijna een week ‘oud’, de hoogste tijd om een verslagje te schrijven!

Na een hele makkelijke bevalling afgelopen donderdag welke begon om 9 uur ’s ochtends en tot 11.30 uur duurde was het zestal dan ter wereld. Vier teefjes en twee reuen. Met een heel mooi geboorte gewicht, hoewel het eerste teefje (roze) wat lichter is dan haar broers en zussen. Maar net als de rest groeit ze keurig in haar eigen curve. Keet is een voorbeeldige moeder. De eerste dagen wilde ze de werpkist niet eens vrijwillig uit, maar intussen gaat ze graag alweer een half uur mee wandelen om de benen te strekken. Gelijk heeft ze! Ze eet heel goed wat wij heel fijn vinden, want Saartje (haar moeder) moest daar de eerste weken zo ongeveer toe gedwongen worden. Oftewel: op het moment gaat heerlijk ontspannen hier, onze taak is voorlopig het schoonmaken, pups wegen, Keet voeren en de rest doet Keet allemaal nog zelf.

Trotse Moeder!

Lieve snoet

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *