Keet is drachtig!

Met veel blijdschap kunnen we melden dat Keetje drachtig is. De vader van het nestje is de uit Kroatie geimporteerde reu ‘Black Majesty Game 2 Play’. We zien er naar uit de PBGV pups uit deze prachtige combinatie rond 16 september te verwelkomen. U kunt zich nog aanmelden voor de wachtlijst, hoewel we al een behoorlijk aantal inschrijvingen hebben voor teefjes.

Dit bericht heeft 1 reactie
 1. Goedemorgen!

  Ik zag op de website van de rasvereniging dat jullie binnenkort een nestje PBGV verwachten.
  Hartstikke leuk en spannend!
  Het is nu inmiddels 16 maanden geleden dat wij na bijna 15 mooie jaren van onze
  Toulouse afscheid hebben moeten nemen. We missen haar nog dagelijks…
  Ze was een heerlijke hond met een zeer lief en zachtaardig karakter. Toch begint het soms wel weer een beetje te kriebelen. Ik las in de beschrijving dat keet een pittige tante is, maar wat voor een karakter heeft de a.s papa en hoe is het uiterlijk van hem? zomaar een paar vraagjes!
  Ik wens Keet een voorspoedige dracht toe en hoop van jullie te horen.

  Met hartelijke groet,
  Fam. Clarijs

Geef een reactie