Even bijpraten…

Zo, en vanaf nu houden we de website weer bij! Er is heel wat gebeurt de laatste maanden, maar het grootste nieuws is toch wel dat we onze ‘roedel’ hebben mogen uitbreiden met een prachtige zoon! Op 7 april 2016 is Tije geboren, broertje van onze Fedde. De honden hebben het dus ook een paar maanden behoorlijk rustig aan gedaan. De overige dieren trouwens niet; de schapen hebben prachtige lammetjes gegeven en de eerste veulens zijn ook alweer geboren. De tweede helft van dit jaar zijn de honden weer aan de beurt! We hopen een nestje PBGV’s te krijgen en als het mee zit ook een nestje Ruwhaar Dwergteckels. Enkele weken terug hebben we wel alvast de verplichte ECVO oogtesten weer laten uitvoeren en dat zag er gelukkig allemaal weer prima uit. Het zal een drukke boel worden met de pups maar we hebben er allemaal erg veel zin in! Op de puppy pagina zullen we daar tzt meer over bekend maken, maar uiteraard is het altijd mogelijk om even vrijblijvend bij ons te informeren indien u interesse heeft in een pupje van ons.