Clubmatch

Zondag 21 juni was het weer tijd voor de Clubmatch van de Club du Griffon Vendeen des Pays-Bas. Vanwege het 30 jarig bestaan werd er op zaterdagavond voorafgaand aan de show een BBQ georganiseerd. Ik had Keetje, de 5 maanden ‘oude’ dochter van Saartje ingeschreven in de babyklasse. Keetje is volop aan het wisselen en een heerlijke slungel die volop in de groei is. Het was niet het beste moment om te showen en dit zei de Franse keurmeester, Armelle Combre, dan ook. Keetje kreeg wel een Veelbelovend en een heel mooi rapport met allemaal ‘Excellent’. Ze mag nu lekker uitgroeien en de stoute pup uithangen (oei oei er zit een karakter in deze dame…) en dan gaan we weer de showring in als ze daar klaar voor is. Het was in ieder geval een goede ervaring voor haar. Met dank aan Martin Cordes voor de foto’s.