Voor in de agenda…

Het duurt nog even, maar op 21 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Vendeen-dag! Deze dag wordt gehouden op Kasteel de Kelder in Doetinchem en is bedoeld voor alle liefhebbers van ons ras. Heeft u al een Petit of Grand dan is het natuurlijk heel leuk om met het gezin en de hond naar deze dag te komen en deel te nemen aan diverse activiteiten. Er zijn daarnaast leuke standjes te vinden, de jonge honden worden gekeurd (erg leuk om broertjes en zusjes samen met hun ouders te zien!), er is veel aandacht voor bijvoorbeeld vachtverzorging etc. De toegang is gratis. Voor de mensen die interesse hebben om een Petit of Grand in hun gezin op te nemen is het bij uitstek een dag om veel verschillende honden bij elkaar te zien, te praten met diverse fokkers en eigenaren en zo een goed beeld te krijgen van het ras. Meer informatie en tzt het programma van de dag vindt u op de website van de rasvereniging, www.griffon-vendeen.nl